Improvisatietheater kan op verschillende manieren worden ingezet op uw bijeenkomst of bedrijfsdag:

Maatoptreden: Energiek en interactief

Op uw bedrijf - OptredenDe Tigers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van optredens op maat bij bedrijven. Zij hebben een unieke werkwijze om uw werknemers actief te betrekken bij uw bedrijfsdag of presentatie: de Tigers spelen luchtige reflecties op de besproken onderwerpen. Dat doen zij aan de hand van gegevens uit de presentaties en suggesties van uw werknemers. Op die manier houdt u uw werknemers op een luchtige manier bij de les en zorgt u meteen voor een positieve sfeer. Deze vorm is in te zetten als energieke dagopening of -afsluiting of als intermezzo’s tussen de verschillende onderdelen/onderwerpen van uw programma door.

“Wat een humor!”
“Sloot perfect aan bij ons werk!”
“Fijn om met zijn allen zo te lachen!”

Dit zijn enkele reactie toen wij de Tilburg Tigers uit hadden genodigd om op te treden op het personeelsfeest van het Instituut voor Maatschappelijk Werk. De Tigers sloten perfect aan op de werkzaamheden die wij als Instituut uitvoeren. Herkenbare situaties werden uitgespeeld afgewisseld met leuke interactieve momenten. De reacties van de collega’s waren zo laaiend enthousiast dat er een samenhorigheid ontstond onder de collega’s. Samen lachen verbindt! En dan kan je niemand beter hebben dan de Tilburg Tigers!

– Peter Verbeeten, Instituut voor Maatschappelijk Werk

Workshop: Zelf aan de slag

Op uw bedrijf - WorkshopDe Tigers geven ook workshops rond het thema van uw bedrijfsdag, als creativiteitstraining, of gewoon als gezellige activiteit op uw bedrijfsuitje. Aan de hand van een aantal basistechnieken en spelvormen gaan uw werknemers zelf aan de slag onder de noemers Creativiteit, Samenwerking en Plezier. Altijd een succes!

“Wij hebben de Tilburg Tigers gevraagd om een interactieve workshop te geven voor onze medewerkers tijdens een inspiratiedag.
In totaal zijn honderdtwintig personen in vier groepen getrakteerd op mooie scenes waarin het belang van goede communicatie tot uitdrukking kwam. Zoals het hoort bij de Tilburg Tigers werd dit afgewisseld met hilarische taferelen.
Af en toe werd een medewerker gevraagd om in te springen. Helemaal leuk werd het toen er twee managers (die net iets te laat binnenkwamen) goed op de op hak werden genomen.
Aan het eind van de inspiratiedag kwamen de Tilburg Tigers nog één keer op de vloer met een krachtige samenvatting van wat er de hele dag voorbij gekomen is.
Na afloop hebben we van de deelnemers veel leuke reacties gekregen. De boodschap die is gegeven; namelijk dat we met elkaar verantwoordelijk zijn voor zowel de interne- als de externe de communicatie is goed blijven hangen bij de deelnemers.”

– Marriët Boersma, Adviseur personeel- en organisatieontwikkeling, Casade

Dagvoorzitter: Olie in de machine

De Tigers spelen niet alleen sketches. Zij kunnen tijdens uw bijeenkomst ook fungeren als host/presentator. Van welkomstwoord tot afsluiting bewaken zij de rode draad van de dag en zetten een eigenzinnige stempel op uw evenement. Waar u de Tilburg Tigers ook voor inschakelt, zij bieden altijd een betrokken samenwerking. In een voorgesprek overleggen zij met u de bedoeling van de bijeenkomst, een eventueel thema en de rol van de Tigers. Omdat de Tigers inspelen op úw wensen vinden zij altijd de perfecte balans tussen vermaak en inhoud.

De Tigers werkten eerder al met (onder andere):
Bedrijf
Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact op via 0612713999 of via ons contactformulier. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!