Allart studeerde Bedrijfscommunicatie in Nijmegen en werkt als improvisatie- en trainingsacteur. Daarnaast geeft hij al vele jaren improworkshops en traint hij diverse improvisatietheatergroepen door het hele land. Als improacteur is Allart het meest in zijn element tijdens het spelen van absurdistische scènes waarin hij zich vol overgave stort op uiteenlopende types en onalledaagse situaties.
Veerle studeerde Nederlandse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. 8 jaar geleden werd ze daar dan ook besmet met het improvisatietheatervirus. Behalve bij de Tilburg Tigers past ze haar improvisatie-skills ook toe in het MBO-onderwijs. Laat je tijdens de Tilburgse theatershows verrassen door haar waarachtige personages en haar vermogen om verhalen te maken.
Rik improviseert al sinds het begin van zijn studie politicologie. Hij heeft in verschillende finales van nationale kampioenschappen gestaan. Naast docent op het middelbaar en hoger onderwijs geeft hij nu zo'n 7 jaar workshops en demo's improvisatietheater. Zijn spel staat bol van de rare typetjes, gekke verhalen, en heel veel plezier.
Eva is actrice en is altijd veel met theater bezig. Voordat ze bij de Tilburg Tigers kwam, liet ze haar creatieve en muzikale kant al vol overgave zien in de omgevingen van Nijmegen en Maastricht. Nadat zij daarnaast haar studie Cultuurwetenschappen succesvol afondde, is ze inmiddels begonnen aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg om opgeleid te worden tot allround Docent Drama.
Michel verhuisde voor zijn studie Kunstmatige Intelligente van Twente naar Utrecht, waar hij al snel zijn eerste theatersportervaring opdeed. Inmiddels werkzaam als programmeur en improvisator. Op het toneel verrast hij het publiek, maar vooral ook zichzelf, met de manier waarop hij in de meest absurde scènes de eindjes op een logische manier aan elkaar probeert te knopen.
Arnoud is behalve onderzoekspsycholoog ook actief als improvisatieacteur. Hij staat inmiddels in diverse hoedanigheden al meer dan tien jaar op de planken. Of het nu in een Shakespeare, parodiemusical, of improvisatieshow is, Arnoud vult het hele podium met zijn energieke enthousiasme, excentrieke typetjes, brede lach en af en toe een flauwe grap.